Camasi promotionale

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Camasi promotionale – un lider incontestabil in promovare

Pentru ca inca de la inceput industria de produse promotionale s-a bazat pe materialele textile, noi incercam sa va intampinam cu oferte cat mai complexe. De aceea, pe langa multe alte articole vestimentare, va oferim si camasi promotionale, una dintre optiunile cel mai des intalnite ale clientilor nostri. Puteti comanda camasi dama sau barbati de foarte buna calitate, selectionate special pentru a putea fi personalizate in functie de necesitatile dumenavoastra. Acestea pot fi utilizate in cadrul companiilor, restaurantelor, hotelurilor etc, fiind extrem de elegante .

Aveti de ales dintre camasi cu menca scurta sau langa, confectionate din bumbac 100% sau amestecuri de bumbac, poliester si alte fibre. De asemenea, puteti opta si pentru o anumita culoare, oferta noastra fiind alcatuita din modele diverse si nuante diferite. Metoda de personalizare se va alege astfel incat articolul vestimentar sa reziste la spalari repetate. Insa, mai multe detalii despre costuri, cantitate de produse...

, forma, culoare, dimensiune, material sau timp de executie va oferim atunci cand ne contactati.

De ce sa alegeti camasi promotionale?

Obiectele promotionale ne ajuta sa construim perceptia publicului asupra unei marci si totodata, acestea cresc nivelul de interes si loialitate. De fapt, atunci cand oferim o mica atentie clientilor si potentialilor clienti, vom promova un sentiment de apreciere venit din partea publicului. Pentru a confirma spusele noastre, exista studii care demonstreaza ca majoritatea clientilor prefera sa faca afaceri cu firmele si companiile care le ofera diverse produse promotionale.

Cand vine vorba despre camasi promotionale, acestea sunt un articol vestimentar deosebit de util, ce poate fi purtat mai ales la intalnirile oficiale sau la evenimentele ce impun o tinuta eleganta. De aceea, le puteti oferi chiar anagajatilor dumneavoastra, nu doar eventualilor clienti si parteneri. In plus, calitatea si personalizarea originala a acestora nu va lasa pe nimeni indiferent.

Comanda camasi promotionale la preturi accesibile!

Produsele promotionale reprezinta o investitie pe care o recuperati usor, dat fiind ca preturile acestora nu sunt foarte ridicate. Indiferent de cantitatea pe care o doriti, noi va asteptam cu cele mai bune oferte de camasi promotionale, de calitate superioara, ideale pentru a va promova imaginea, serviciile si produsele!

 Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00