Despre Noi

Prin politica de dezvoltare initiata de managementul nostru, am reusit sa venim in intampinarea fondului de clienti cu o noua solutie dedicata nevoilor Dvs. Astfel, s-a nascut ideea si a prins viata o provocare ce parea un vis, si anume atacarea doar a segmentului cel mai reprezentativ din domeniul produselor personalizate – tricouri si sepci.

O echipa dinamica si mereu in pas cu tendintele pietei a facut ca azi, sa avem impreuna cu Dvs. un spatiu comun de relationare si oportunitati noi de afaceri. Ne propunem ca solutiile identificate impreuna sa fie cele mai convenabile si inalt calitative din piata, asta nu doar datorita competitivitatii produselor noastre importate de la cei mai mari producatori mondiali din domeniu, ci si abnegatiei colectivului de marketing si productie ce vor fi adevarati sfatuitori si profesionisti in solutiile de personalizare cele mai adecvate. Nimic nu vom lasa la voiaintamplarii si suntem convinsi ca vom satisface cele mai exigente solicitari venite dinspre Dvs.

Gama variata de sortimente de materiale, de culori, de modele oferite spre alegere, functie de nevoile clienitilor nostri, vine sa reintregeasca aspectrul variat de solutii de personalizare ce vi le oferim in atelierele proprii, prin metodele traditionale de imprimare, dar inovative datorate echipamentelor moderne din dotare. Fie ca alegem sa personalizam prin serigrafie, broderie, print digital sau transfer termic, rabatul la obtinerea celei mai bune calitati din piata este zero. 

Pe langa o multime importanta de sortimente de tricouri si sepci, veti gasi in paginile site-ului nostru si alte produse conexe ce vin sa “umple” eventualele Dvs. zone albe din cererea de oferta. Ca orice produs pe care il oferim ce intruneste toate criteriile de calitate si conformitate UE, si celelalte produse ce vi le propunem sunt inscrise in acelasi registru al valorii, fie ca vorbim de hanorace, camasi, jachete, veste sau chiar palarii. Si aceste produse vor beneficia la cerere de atentia noastra sporita in aplicarea celor mai adecvate solutii de personalizare pin aceleasi procedee descrise.

Nu vrem sa va convingem doar prin cuvinte sau imagini, ci ne-am propus sa continuam linia ascendenta a calitatii prin professionalism si operativitatea prelucrarii comenzilor Dvs.  Nu ramane decat sa ne contactati si sa va convingeti singuri, daca nu cumva deja figuram in catalogul furnizorilor favoriti ai Dvs.

Si cum nimic nu este intamplator in lumea asta, va invitam sa ne vizitati si pe www.dalimpromo.ro

 

 

 

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00