Fuste

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Fuste - articole de sezon calduros

Odata cu intrarea in sezonul calduros, tendinta de a purta fuste este din ce in ce mai evidenta. Iar aceasta evidenta este accentuata de estetica acestor articole de imbracaminte precum si alte numeroase avantaje pe care le ofera.

Fustele sunt articole de imbracaminte care atrag atentia publicului. Astfel acestea sunt ideale pentru a fi personalizate cu un mesaj, o imagine sau sigla unei companii. Utlilizand o combinatie de culori potrivita, acestea pot scoate in evidenta aceste elemente de personalizare foarte importante pentru promovarea afacerii dumneavoastra.

Fustele ofera comoditate si confort

Fustele reprezinta alegerea potrivita atunci cand activitatea femeilor necesita multa mobilitate. Acest lucru se datoreaza designului care ofera libertate de miscare ce se resimte in special in cazul fustelor scurte. Estetica si libertatea de miscare faciliteaza finalizarea activitatilor intr-un mod confortabil si comod.

In anumite situatii fustele sunt purtate indiferent de anotimp...

. Acest lucru reprezinta un bonus intrucat pot fi folosite pe tot parcursul anului. Fustele pot face parte dintr-un set de costume sau uniforme care sunt des utilizate la locul de munca, la anumite concursuri,  expozitii si alte tipuri de activitati organizate.

Campanii de publicitate cu fuste personalizate

Datorita numeroaselor motive pentru care sunt folosite, aceste fuste reprezinta o metoda avantajoasa in campaniile de publicitate. Acestea ofera comoditate, estetica si libertate de miscare.

Pe site-ul nostru veti gasi modele de fuste atat pentru femei cat si pentru copii, iar preturile sunt accesibile. Datorita materialelor din care sunt fabricate, fustele pot fi personalizate prin metode multiple precum serigrafie, transfer termic, print digital si broderie. Personalizarea se realizeaza la comanda.Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00