Metode de personalizare

SERIGRAFIE
Imprimarea prin serigrafie se face cu cerseala speciala imprimata direct pe material printr-o sita serigrafica cu ajutorul mesei serigrafice sau a caruselului.
Se recomanda personalizarea prin serigrafie a textilelor, atunci cand cantitatile sunt mari si foarte mari.
Pretul imprimarii se va calcula in functie de cantitatea comandata, numarul de culori, numarul de pozitii si complexitatea imprimarii.

TRANSFER TERMIC
Personalizarea textilelor prin transfer termic este realizata cu ajutorul unei folii de transfer decupata la cutter-plotter si aplicata la cald cu ajutorul unei prese speciale.
Acest procedeu este rezistent odata cu trecerea timpului, nu se deslipeste si nici nu se decoloreaza. Pretul imprimarii se va calcula in functie de cantitatea comandata, numarul de culori, numarul de pozitii si complexitatea imprimarii.

PRINT DIGITAL
Imprimare direct pe material, se realizeaza cu ajutorul unei imprimante digitale, care foloseste cerneala pe baza de apa.
Calitatea printului este foarte ridicata si rezistenta la spalari dese. Pretul imprimarii se va calcula in functie de cantitatea comandata.

BRODERIE
Personalizarea prin broderie este cel mai rezistent si elegant mod.
Calitatea o da, atat rezistenta in timp, cat si eleganta.Realizarea se face prin coasere cu ajutorul unei masini speciale computerizata.
Pretul se va calcula in functie de cantitatea comandata si de dimensiunea siglei sau a textului brodat.

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00