Mingi de fotbal

Mingi de fotbal pentru activitati sportive reusite

In ultimii ani, tot mai multe companii au introdus mingi de fotbal personalizate in diferite evenimente sportive si campanii de publicitate.

O minge de fotbal prezinta numeroase avantaje intrucat acest sport necesita ca mai multi oameni sa participe. Deasemenea fotbalul este unul dintre sporturile la care se aduna cei mai multi spectatori. Astfel mingile de fotbal pot avea un impact real asupra publicului in special datorita faptului ca in timpul meciului intreaga atentie a acestora este concentrata asupra mingii de fotbal.

Promoveaza afacerea cu mingi de fotbal personalizate

Utilizarea de mingi de fotbal in campaniile de promovare este o alegere de succes intrucat iubitorii de fotbal sunt nenumarati si pretutindeni. Oferite sub forma de premiu la concursuri, sau utilizate in evenimente organizate in scop de prezentare al firmei, acestea vor lasa un impact pozitiv fiind asociate cu ideea de a petrece timpul liber, distractie si dinamism.

Astfel nu ezit...

ati sa personalizati mingi de fotbal cu mesajul, imaginea sau sigla firmei pentru a fi folosite drept obiecte promotionale in campanii care cu siguranta vor creste numarul de persoane ce vor afla de firma dumneavoastra.

Cum se pot personaliza mingile de fotbal?

Daca v-ati decis sa alegeti mingi de fotbal ca obiect reprezentativ in campaniile de publicitate atunci trebuie sa stiti ca acestea pot fi personalizate prin serigrafie si tampografie.

In cazul serigrafiei, se folosesc site speciale prin care trece vopseaua. Aceasta solutie ofera rezultate care rezista cel mai bine, insa datorita costurilor se renteaza doar la cantitati mari sau foarte mari. Deasemenea aceasta metoda permite atat lucrari simple cu o singura culoare cat si cu mai multe culori.

A doua metoda, transferul termic, transfera imaginea prin intermediul preselor termice de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil. Aceasta metoda ofera aplicare extrem de durabila si culori care isi pastreaza intensitatea. Pentru costuri avantajoase aceasta metoda se recomanda la cantitati mici.


Nu sunt produse în această categorie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00