Pantaloni

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Util si discret - modele si marimi de pantaloni

Pe site-ul nostru gasiti pantaloni de diverse marimi si culori pentru barbati, femei si copii. Acestia pot fi folositi pentru diverse activitati si sunt recomandati atat pentru activitati in mediul interior cat si activitati in mediul exterior. 

Atunci cand decideti ce fel de obiecte promotionale veti folosi in campania dumneavoastra de promovare trebuie luate in considerare avantajele si utilitatile acestora. In cazul pantalonilor, acestia asigura confortul prin libertate de miscare si pastrarea caldurii corpului. Deasemenea sunt realizati din materiale de calitate ce le ofera durabilitate.

Modalitati de promovare cu pantaloni personalizati

Obiectele promotionale au fost si raman in continuare in topul celor mai eficiente mijloace de promovare. Distribuirea lor aduce beneficii  de imagine prin care se stabileste o legatura puternica intre brandul promovat si clientul final. Comparativ cu alte metode de promovare, au cost mai scazut si, datorita faptului ca sunt f...

olosite in mod continuu, atrag in mod constant potentiali consumatori amintindu-le zilnic de imaginea companiei dumneavoastra.

Utilizarea de pantaloni personalizati este o solutie inovativa de promovare. Aceasta prezinta unicitate iar pantalonii pot fi folositi in numeroase ocazii. Pe langa acestea exista si alte avantaje ce vor avea un impact pozitiv asupra angajatilor sau clientilor care vor primi si folosi aceste produse.

Oferte de personalizare pentru pantaloni de calitate

La aceasta categorie de produse se pot folosi metode multiple de personalizare in functie de mai multi factori. Astfel, se poate aplica personalizarea prin serigrafie pentru pantaloni  in special pentru cantitati mari si foarte mari. Deasemenea ofera si cea mai mare rezistenta.

Una dintre cele mai bune alegeri pentru personalizarea pantalonilor este broderia. Utilizand masini de cusut performante, personalizarea se va remarca intr-un mod deosebit atat in cazul imprimeurilor simple cat si complexe.

Personalizarea se mai poate realiza si prin transfer termic. Aceasta metoda este folosita atunci cand serigrafia nu poate fi utilizata si se realizeaza la costuri avantajoase, pentru cantitati mici.

O metoda utila de personalizare este printul digital prin care se pot realiza prototipuri rapide. Recomandat pentru tiraje reduse, lucrarile pot fi executate la costuri foarte mici.

 Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00