Pantaloni scurti

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Pantaloni scurti pentru barbati si femei - utilitate si confort

Pantalonii scurti reprezinta un element esential al garderobei de vara. Acest  articol  de imracaminte se afla in progres natural in stilul masculin, devenind tot mai rafinat. Deasemenea printre cele mai atragatoare articole vestimentare pentru femei se numara negresit si pantalonii scurti. Acesti pantaloni scurti sunt ideali pentru sezonul calduros deoarece ofera libertate de miscare, flexibilitate, si permit reglarea temperaturii corpului.

Pantalonii scurti sunt utili in diverse activitati, cel mai des intalnite sunt cele in care miscarea este un factor predominant. Astfel acestia sunt alegerea perfecta pentru mersul la plaja, la piscina, la sala, prin parcuri si chiar si in oras. 

Promovarea prin intermediul pantalonilor scurti

Obiectele promotionale pot valorifica imaginea brandului sau organizatiei dumneavoastra, pot fi folosite la promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Printre numeroasele categorii de produse ce po...

t fi utilizate in acest scop, articolele textile au un impact deosebit asupra publicului, intrucat acestea sunt folosite zi de zi, astfel crescand sansa de a fi remarcate de un numar cat mai mare de persoane. 

Folositi in mod special in zilele calduroase, dar si in zile mai putin calduroase, alegerea unei campanii de promovare cu pantaloni scurti personalizati asigura vizibilitatea logo-ului, siglei sau mesajului dumneavoastra pe o perioada indelungata de timp.

Metode de personalizare pentru pantaloni scurti

Pantalonii scurti fac parte dintr-o categorie de articole de imbracaminte ce accepta o solutie multipla de metode de personalizare. Printre aceste metode este serigrafia, una dintre cele mai bune solutii ce ofera rezistenta. Aceasta metoda se recomanda pentru un numar foarte mare de produse. 

O alegere perfecta pentru personalizarea de pantaloni scurti este broderia. Aceasta metoda ofera un impact vizual deosebit, are viata lunga si prezinta rezistenta la spalari multiple.

Un alt procedeu prin care se poate realiza personalizarea este reprezentat de transferul termic. Acesta se realizeaza aplicand o imagine de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil si se recomanda in cazul cantitatilor mici pentru costuri avantajoase. 

Printul digital reproduce imagini digitale pe o suprafata fizica. Este util pentru tiraje reduse si prototipuri rapide, acestea putand fi realizate la costuri foarte mici.Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00