Sepci personalizate

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Sepci personalizate – construieste identitatea vizuala a companiei tale!

Materialele promotionale sunt o metoda extrem de utilizata in randul companiilor care doresc sa-si promoveze serviciile, produsele si imaginea. Atunci cand compania dumneavoastra participa la un eveniment sau este organizatorul unui eveniment, produsele promotionale nu trebuie sa lipseasca. Acestea construiesc si mentin identitatea vizuala a companiei.

Noi va intampinam cu o serie de produse textile promotionale, ce pot fi personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Printre acestea se afla gama de sepci personalizate, o alegere excelenta atat pentru compania care se promoveaza, cat si pentru publicul care primeste acest produs. Sepcile sunt disponibile intr-o paleta cromatica variata, iar dimensiunile sunt potrivite atat pentru barbati, femei, cat si pentru copii.

Sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate si pot fi personalizate cu usurinta, indiferent de metoda pe care o alegeti. Pretul difera in functie de calitatea si designul acest...

ora, dar si de metoda de imprimare pe care o alegeti. Sunt usoare, practice si usor de intretinut, astfel ca oricine se va bucura de un asemenea produs.

Cu ce va ajuta aceste sepci personalizate?

Ca orice alt produs promotional, sepcile atrag participantii la eveniment si vor ajuta la construirea unei relatii indelungate cu potentialii clienti sau colaboratori. In plus, aceste sepci personalizate pot fi pastrate pana la cativa ani din momentul in care au fost primite. Astfel, compania dumneavoastra va fi in atentia clientului ori de cate ori va purta sau va observa sapca.

Produsele personalizate sunt create cu scopul de a promova, comunica si a face mai cunoscut un anumit brand, fiind extrem de folositoare. Cu cat este ales mai bine produsul, cu atat va aprecia mai mult gestul dumneavoastra publicul tinta. In plus, investitiile sunt mici, iar rezultatele sunt vizibile o perioada lunga de timp.

Alege sepci personalizate pentru a te face cunoscut!

Daca aveti nevoie de sepci personalizate si o echipa de specialisti care sa redea mesajul sau imaginea pe care le doriti, noi suntem cea mai buna alegere. Va intampinam cu o gama larga de sepci, realizate din materiale foarte rezistente, reglabile si deosebit de practice pentru toata familia. Preturile sunt si ele foarte accesibile, asa ca nu aveti nimic de pierdut!

 Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00