Sorturi

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Sorturi personalizate pentru restaurante si bucatarii

Un articol de imbracaminte nelipsit din restaurante si, de altfel, din orice bucatarie este sortul. Acesta este indispensabil pentru activitatea angajatilor intrucat are si scop de protejare impotriva murdariei, dar si un rol estetic deosebit si distinctiv pentru acest domeniu de activitate.

Promoveaza imaginea companiei cu sorturi personalizate

Pentru companiile care isi desfasoara activitatea in domeniul gastronomiei, una dintre cele mai eficiente modalitati de a promova afacerea este prin folosirea de sorturi personalizate. Acestea pot fi purtate de catre angajati, oferite cadou partenerilor si chiar si clientilor in cadrul unor evenimente speciale, de exemplu, la concursuri.

Fie sub forma de cadou sau utilizate de angajati, sorturile vor fi intotdeauna folosite, indeplinindu-si astfel scopul de a promova imaginea , mesajul sau sigla companiei.

Sorturi personalizate prin diferite metode

Sorturile de pe site-ul nostru sunt articole de imbracami...

nte fabricate din bumbac sau poliester. In functie de specificatii, acestea pot fi personalizate prin mai multe metode astfel incat raportul calitate - pret sa fie optim.

Astfel, una dintre metodele utilizate pentru realizarea de sorturi personalizate este serigrafia. Aceasta metoda permite lucrari simple, cu o singura culoare, precum si lucrari mai complexe, cu mai multe culori. De obicei, aceasta metoda este ideala pentru cantitati mari datorita costurilor.

O alta metoda pentru personalizarea sorturilor este printul digital. Cunoscuta si sub numele de tipar digital, aceasta tehnologie poate fi adaptata la nevoile oricarui client. Lucrarile se realizeaza in termen foarte scurt, la pret mic si in orice cantitate. Tot la cantitati mici se recomanda si transferul termic. Aceasta din urma metoda este folosita in special pentru reliefarea fiecarui detaliu obtinandu-se astfel imprimari de o calitate deosebita.

Nu in ultimul rand, personalizarea de sorturi poate fi realizata prin broderie. Utilizand masini de cusut performante care functioneaza cu ate de diferite culori folosite aproape simultan se pot realiza imprimeuri simple sau complexe, de dimensiuni mici si medii, pe material textil.
Daca v-ati hotarat asupra achizitionarii de sorturi personalizate nu ezitati sa luati legatura cu echipa noastra de specialisti. Veti avea acces la servicii profesionale pentru a va asigura satisfactie deplina.



Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00