Veste reflectorizante

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Veste reflectorizante de calitate superioara

Vesta reflectorizanta este un accesoriu destinat celor aflati in trafic pe bicicleta sau alt mijloc de transport similar si trebuie purtata pe timpul serii si noptii, atunci cand vizibilitatea in trafic este scazuta. Aceasta este o masura de siguranta , iar utilizarea sa este prevazuta printr-un cadru legal special. Noi va punem la dispozitie veste reflectorizante de foarte buna calitate, disponibile in mai multe modele si culori. Aceste articole sunt destinate atat adultilor, cat si copiilor, dat fiind ca ne dorim sa satisfacem o gama cat mai variata de clienti.

Veste reflectorizante – un accesoriu indispensabil

Vesta reflectorizanta nu este un articol textil atragator, ci unul necesar. Aceasta va poate salva viata si reduce considerabil riscul de a fi accidentat atunci cand va aflati in trafic pe timpul noptii, mai ales acolo unde exista spatii fara iluminare publica sau zone slab iluminate. La noi puteti gasi modele diferite de veste reflectorizante, in functie de motivul ...

pentru care le achizitionati.

Puteti opta pentru veste usor reflectorizante, veste de siguranta cu vizibilitate crescuta sau veste obisnuite, accesibile si potrivite pentru orice situatie. Aceste produse sunt in conformitate cu standardele de circulatie europene si sunt aprobate de catre autoritatile romane responsabile cu acest domeniu. Majoritatea modelelor sunt prevazute cu benzi reflectorizante si sunt realizate din material fosforescent de foarte buna calitate, rezistent in timp.

Sunt usor de imbracat, confortabile si practice, astfel ca nu va deranjeaza in timpul mersului pe bicicleta sau atunci cand doriti sa semnalizati prezenta dumneavoastra pe drum, in cazul in care vi s-a defectat masina. Prin urmare, acest accesoriu nu trebuie sa lipseasca din masina dumneavoastra sau din bagaj, indiferent unde mergeti. Este o vesta care va poate salva viata si trebuie purtata in conformitate cu prevederile legale aflate in vigoare.

Veste reflectorizante promotionale

Va punem la dispozitie si serviciul de personalizare pentru veste reflectorizante, dat fiind ca aceste produse au fost concepute special pentru a atrage atentia oamenilor. In general, utilizam metoda de serigrafie, insa echipa noastra este deschisa pentru orice propuneri sau oferte. pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa ne contactati!Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 8.00 - 17:00

Despre noi


Importator direct de textile promotionale.

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Contact


Str. Vasile Lucaciu Nr. 82-84
Sector 3, Bucuresti

Tel: 021.327.55.90 | 0766.222.529

office@tricourisisepci.ro

luni-vineri 9.00 - 18:00